Logo

Finthakket kyllingelever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Finthakket kyllingelever

Kyllingelever er mild i smagen. Den som ikke normalt bryder sig om lever plejer derfor ofte at kunne lide kyllingelever.

 

500 g kyllingelever

3 spsk olivenolie

3 hårdkogte æg

2 løg

friskkværnet sort peber og salt

2 tsk hel timian (finthakket eller malet i en morter)

 

Rens leveren, skær den i mindre stykker og lad den simre i olien ved svag varme.

Leverstykkerne må ikke blive for brune.

Skru ned for varmen og lad leveren dampe i ca. 20 minutter, før den afkøles.

Lever, æg og løg hakkes fint og krydres med salt, peber og timian.

Rør det hele sammen, til konsistensen er jævn og nærmest som mayonnaise.

Server leveren på små stykker brød.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.140 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grill aromaerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marinerede svinekoteletter på grillEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillede kyllingevinger 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladefondue med frugt og nødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!