Logo

Fisk med spændende kartoffelkroketter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fisk med spændende kartoffelkroketter

4 foreller

25 g smør

salt og peber

Kartoffelkroketter:

1 gulerod (100 g) 

600 g kogte kartofler

75-125 g frisk mozzarella

20 g revet parmesanost

1 æg

3 spsk. hakket persille og evt. lidt rosmarin

salt og peber

hasselnøddeflager eller rasp

Tilbehør: salat

 

Riv guleroden, kartoflerne og osten på den grove si­de.

Bland gulerod, kartofler, mozzarella og parmesan sammen i en skål.

Rør æg, persille, salt og peber i.

Form kartoffelmassen, og vend dem i hasselnøddefla­ger eller rasp.

Læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen ved 200°C.

Varm smør på en pande, steg fisken på begge si­der og krydr med salt/peber.

Server fiskene med kartoffelkroketter og salat.

 

Tips: Kroketterne kan laves flade og steges på panden som små tykke pandekager.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.916 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blåmuslinger med Pernod og fennikelsmørHer er den perfekte sommerret: blåmuslingepakker med pernod lavet på grillen med...
• Kryddersmør til grillEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Choy Bau finger-steaksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsinfromage som bedstemor lavede den - den SKAL du prøveGammeldags appelsinfromage som bedstemor lavede den - lækker og luftig. En let og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os