Logo

Fiskepølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Havkat eller anden torskelignende fisk hakkes groft. Halvdelen hældes i en blender sammen med æg, piskefløde, salt og peber og køres lind.

Bland den linde fars sammen med resten af den grofthakkede fisk, finthakket frisk salvie og oregano. Hæld farsen i en bollesprøjte. Monter udblødt lammetarm, som et kondom, på bollesprøjtens tud og fyld med jævn hastighed farsen i tarmen. Vrid tarmen i den størrelse pølserne skal have, henholdsvis til den ene side og til den anden.

Pocher pølserne i kogende vand, så de kan klare de høje stegetemperaturer uden at sprænges.

Steg pølserne på en pande eller på grillen.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (9 stemmer)
Siden er blevet set 3.909 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
16926-11-2009 10:33:46 arne
lidt perverst men ok tak

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her