
300 g torskefilet eller andet hvidt fiskekød 
1 god håndfuld blåmuslinger i skal, eller de store muslinger fra frostboksen 
½ liter bouillon 
½-1 spsk rød carrypasta (købes færdig på glas eller i pose) 
1 dåse (400 g) kokosmælk 
1 spsk majsstivelse 
2 spsk fiskesauce (købes på flaske) 
1,5 spsk citron eller limesaft 
1 tsk sukker 
250 g broccoli eller gulerødder 
150 g grønne bønner 
250 g ægnudler 
 
Kom bouillon og rød currypasta i en gryde, og kog det godt sammen. 
Rør kokosmælk og majsstivelse sammen, og kom det i. 
Tilsæt fiskesauce, citronsaft og sukker, og smag suppen til. 
Kog små buketter broccoli og bønner i letsaltet vand et par minutter. 
Kog ægnudlerne i saltet vand et par minutter, til de er "al dente". 
Kom fiskekødet skåret i grove tern og muslinger i suppen. 
Lad det kog svagt et par minutter. 
Vend grønsager og nudler i suppen. 
 
Tips: Denne ret kræver lidt utraditionelle ingredienser, men de kan købes i almindelige større dagligvarebutikker. Det gode er, at ingen af ingredienserne nødvendigvis kræver køleskabsplads.