Tilpasset camping og Trangia sæt
250 g hakket oksekød
1 squash
1 løg
1 gulerod
1 dåse hakkede tomater
1 lille stykke selleri
½ porre
1 dl hvidvin
1 klat smør
Olie, salt og peber
2 dl couscous
1 bundt purløg
Smørbolle, se Smørbolle, sovs og sauce på camping
Kog 4 dl letsaltet vand og hæld det over couscousen i den lille gryde.
Vandet skal stå ca. 2 cm over grynene.
Tag den af blusset og stil den lunt. Lad dem trække i ca. 10 min.
Squashen deles på midten.
Hver del udhules med en teske, så der er ca. en halv cm squashkød tilbage på skrællen.
Oksekød blandes med salt, peber og halvdelen af det hakkede purløg.
Fyld oksekødet i de to udhulede squash.
Skær løg i halve ringe og svits i olie i den store gryde.
Tilsæt vin og kog ind til det halve. Kom hakkede tomater i.
De fyldte squash kommes i gryden og simrer med i saucen i ca. 15 min.
Skær resten af grønsagerne i strimler og kom dem ned i gryden efter 10 min. Jævn saucen med smørbolle.
Skær squashen igennem som på billedet og pynt med purløg.