Trækul: Indirekte
Gas: Indirekte/middel varme
Forberedelse: 15 minutter. Stegetid: 35-45 minutter
20 g frisk koriander
25 g frisk basilikum
40 g friskrevet Parmesan
4 hele kyllingelår
4 røde peberfrugter
salt og peber
A. Hak koriander, basilikum og Parmesan fint i en foodprocessor.
B. Skær fedtet af kyllingelårene.
Før fingrene ind under skindet, så det løsnes fra kødet på både over- og underlår. Fordel korianderblandingen jævnt under skindet på de fire kyllingelår.
Drys kyllingestykkerne godt med salt og peber.
C. Læg kyllingelårene og peberfrugterne midt på stegeristen og grill dem indirekte over middel varme i 20 min., mens peberfrugterne vendes af og til.
D. Tag peberfrugterne af varmen.
Vend kyllingelårene og lad dem grille i yderligere 20-25 min., til de er gennemstegte, og saften løber klart.
E. Fjern imens peberfrugternes skind, stilke og kerner.
Gem den saft, der kommer ud af dem.
Tag kyllingelårene af grillen og lad dem hvile i 5 min.
Dryp dem med saften og server dem varme sammen med de grillede peberfrugter.