Logo

Græsk grillet kotelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 nakkekotelet, 1 ½ cm tyk
1 lille fed hvidløg
1 spsk citronsaft
1 spsk olivenolie
2 salvieblade eller ¼ tsk tørret salvie
salt og peber
1 dl yoghurt
5 cm. agurk
¼ fed hvidløg
1 knsp.tørret oregano
Tilbehør:
1 tomat
1 lille løg
100 g landbrød

Læg kødet i en marinade bestående af knust hvidløg, citronsaft, olivenolie og hakket salvie i 1-12 timer i køleskabet. Afdryp yoghurten ½-1 time i et kaffefilter. Skræl og riv agurken groft. Pres væden af. Rør yoghurt, hvidløg og agurk sammen og smag til med oregano, salt og peber. Krydr koteletten med peber og steg den på en grillpande ved kraftig varme 4-5 minutter på hver side eller brun den på en almindelig pande 1 minut ved kraftig varme. Lad den stege færdig ca. 5 minutter på hver side ved middel varme. Krydr med salt og lad koteletten hvile nogle minutter inden serveringen. Anret tomatskiver på tallerkenen og drys med hakket løg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.793 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her