Logo

Koteletter i folie på bål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 svinekotelet pr. person
ca. 3 kartofler pr. person
1-2 skiver citron pr. person
1 spsk brun farin pr. person
1 spsk ketchup
ca. 1 dl vand
ca. 40 g margarine pr. person
salt og peber
1 foliebakke med låg pr. person
 
Læg svinekoteletten i den ene ende af foliebakken. skræl kartoflerne
og skær dem i tynde skiver og læg dem i den anden ende af foliebakken,
drys med salt og peber. læg margarinen ovenpå, sammen med citronen.
tilsæt brun farin og ketchup og slut af med vandet, det skal være så det
dækker kød og kartofler. kom låget på foliebakken og stil det i et
glødebål i 15-25 min. Nyd naturen. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.598 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her