Logo

Grøn chili sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grøn chili sauce

Trækul/gas Direkte/middel varme

Forberedelse: 20 minutter. Stegetid: 3-4 minutter

 

1 stor grøn chili

1 fed hvidløg, hakket groft

1 lime, kun saften

15 g koriander, hakket groft

½ dl cremefraiche

½ dl mayonnaise

salt og friskkværnet sort peber

 

A. Rist chilien direkte over middel varme i 3-4 min., til den er blevet sveden. Vend den en gang eller to under stegningen.

Fjern stilk og kerner og hak chilien groft.

 

B. Kom chilien i en foodprocessor sammen med hvidløg, lime­saft og koriander. Blend det, til det er meget fint hakket, tilsæt så cremefraiche, mayonnaise, salt og peber og blend det igen til en jævn pure.

Serveres til grillet svinekød eller kylling.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.104 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her