Logo

Grønne bønner i citronsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grønne bønner i citronsauce

En forfriskende og enkel tapasret, også velegnet som tilbehør til fx fisk.

 

500 g tynde, grønne bønner (fx aspargesbønner)

salt og hvid peber

5 spsk citronsaft

4 spsk olivenolie, extra virgin

1 porre skåret i meget tynde skiver

½ bundt finthakket persille

1 finthakket rød chili

 

Rens og skyl bønnerne og del dem på midten.

Kog dem i vand tilsat salt i ca. 12 minutter.

Bønnerne skal være lidt sprøde og må endelig ikke udkoges.

Hæld vandet fra og blancher bønnerne i iskoldt vand (så beholder de farven længere).

Lad bønnerne dryppe af i et dørslag og arranger dem på et fad.

Rør citronsaft og hvid peber sammen med olivenolie.

Tilsæt porren og persillen.

Hæld dressingen over bønnerne og drys med finthakket chili.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.168 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salsa frescaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillet, gravet laksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Soyamarinerede Strudse steakEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skovridergårdens kirsebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!