Stegetid: 16-20 min 
 
I køkkenet forberedes:
800 g hakket magert oksekød 
olivenolie - til pensling
Sød chilisauce eller BBQ sauce
 
Det hakkede oksekød deles i 4 portioner a 200 g  
Form hakkebøfferne og pensl med olivenolie og krydr med salt og peber.
 
Bløde løg:
1 stort løg, skåret i ringe
50 g smør
1 spsk akaciehonning
2 spsk vand
Salt og peber
Læg ingredienserne i en foliebakke.
 
Ved grillen
Grillristen smøres med olievædet køkkenrulle. 
Hakkebøfferne brunes over direkte varme i ca. 3-4 min på hver side, og pensles med sød chilisauce eller BBQ sauce, når de vendes. 
Tag foliebakken med løgene og stil den i den indirekte side, mens bøfferne brunes i den direkte side. 
Når bøfferne har den rette farve, flyttes de over på den indirekte side, hvor de bytter plads med løgene og steger videre i ca. 10-12 min, alt efter hvor gennemstegte du vil have dem. 
Husk at vende løgene undervejs i stegetiden.