4 medailloner af svinefilet 
Marinade: 
saft af 1 citron 
1 dl hvidvin 
1 spsk olivenolie 
1 finthakket rødløg 
½ finthakket fennikel 
havsalt 
friskkværnet sort peber 
15-20 mellemstore aspargeskartofler 
Pesto: 
50 g pinjekerner 
50 g parmesanost 
saft af ½ citron 
2 spsk olivenolie 
basilikumblade af 2 potter frisk basilikum 
havsalt 
friskkværnet sort peber 
Marinaden blandes, og medaillonerne lægges ned i denne, så de er helt dækkede, i minimum en time, før de grilles. 
Medaillonerne grilles 2 - 5 min. på hver side, alt efter hvor varm grillen er. Kartoflerne koges, afkøles, pilles og skæres i skiver. 
Ingredienserne til pestoen blendes, og kartoffelskiverne vendes i. 
Retten serveres med en god blandet salat. Pestoen fra kartoflerne fungerer fint som dressing til salaten.