(4 personer) 
12 friske jomfruhummere 
friskhakket bredbladet persille. 
Marinade: 
½ dl olivenolie 
1 fed pillet og revet hvidløg 
½ tsk Piment d'Espelette 
lidt havsalt 
fintrevet skal af 1 lime 
tomatsaft. 
Knust tomatsalat: 
12 stk blommetomater 
2 spsk olivenolie 
evt. balsamico-eddike 
havsalt og friskkværnet hvid peber 
hakket friskplukket timian-oregano-purløgsblomst eller krydderurter efter eget valg. 
1 daggammelt lyst brød. 
Jomfruhummerne halveres og pensles med marinaden og lægges på grillen med skærefladen nedad og vendes om efter ca. 2-3 min. og tilberedes færdig i sin egen skal. 
Tomaterne kvartes og lægges i en spidssigte. Knuses og tomatsaften hældes over i marinaden. 
Tomatkødet vendes med olivenolie, de hakkede krydderurter, smages til med salt, friskkværnet peber og evt. balsamico-eddike. 
Det daggamle brød pensles med resten af marinaden og grilles sprøde.