Grillet spidskål er super nemt at lave, og det smager skønt.
Perfekt til sommeren med grillet kylling, bøffer, majs m.m. Nem mad til sommer
og hverdag.
Tilbehør til 4 personer
#
1 kinakål
2 dl mayonnaise
1 stor håndfuld kapers
1 håndfuld blomsterkarse - blade og blomster
1 håndfuld brøndkarse
*
Fjern de yderste blade af kålen, og del hjertet i 4 lige
stor stykker.
Hak kapersne superfint, og vend dem i mayonnaisen.
Steg kålhjerterne ved høj varme på en grill.
Sørg for, at de tager godt med farve og karamelliserer.
Tag kålstykkerne af grillen, og kom dem direkte op i skålen
med mayonnaisen.
Vend det hele rundt, og sørg for, at mayonnaisen kommer ind
i alle riller og sprækker.
Krydr med salt og peber, og anret sammen med brøndkarse og
blomsterkarse.
Når du har gang i grillen, kan du jo passende grille en god
hakkebøf til kålen - det vil passe perfekt.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin