Makreller 
Smør 
Sennepspulver 
2 tsk salt 
1 tsk sennepspulver 
Paprika 
Cayennepeber 
1 tsk stødt sort peber 
Stødt koriander 
Spidskommen 
2 tsk sukker 
2 spsk vineddike 
Skivede tomater 
Løgskiver 
Mynte 
Citronsaft 
 
Rids makrellen hele vejen ned. Ikke så dybt, men hele vejen over.
Stil en bradepande på komfuret og kom en god klat smør i. 
Tilsæt krydderier, sukker og vineddike og rør det godt sammen. 
Lad smørret smelte sammen med krydderierne.
Læg makrellerne i saucen og vend dem en gang så der også kommer sauce 
ind i fisken.
Tag makrellerne op igen og læg dem på en bageplade og lad dem grille til 
de er færdige.
Server en salat af skivede tomater, løgskiver, mynte og lidt citronsaft.