Logo

Grillet oksekød i vilde betelblade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg hakket oksekød
300 g spæk
1 tsk salt
1 spsk sukker
21 vilde betelblade
7 træpinde
Vegetabilsk olie

Marinade:
1 spsk stødt fem krydderier
1 spsk karry
1 tsk gurkemeje
1 spsk sukker
1 spsk soya
1 spsk finthakket citrongræs
2 fed finthakket hvidløg
1 tsk peber

Bland ingredienserne til marinaden og mariner oksekødet i 30 minutter. Steg spækket, køl det af og hak det i tynde strimler.
Mariner med salt og sukker og stil det til side i 15 minutter.
Udblød de vilde betelblade og dryp dem af.
Bland oksekød og spæk og bland det grundigt.
Pak farsen ind i betelplade, lav rullerne ca. 5 cm lange.
Sæt 3 ruller på hvert spid, pensl med olie og grill dem på begge sider i 5 minutter til bladene bliver let brændte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.398 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her