400 g oksefilet 
3 slags salat 
1 mangofrugt 
1 bdt forårsløg 
1 rød peberfrugt 
1 spsk Grill Oil Allround 
1 spsk ingefær, stødt 
Dressing 
4 dl olivenolie 
1 limefrugt 
1 bdt mynte 
70 g ristede peanuts, hakkede 
3 spsk Grill Oil Allround 
Marinér kødet i grillolien, smagt til med ingefær, i ca. 1 time. Grill kødet i ca. 4 minutter på hver side og lad det hvile i ca. 10 minutter. Vask og pluk salaten i små stykker. Skær mango, peberfrugt og forårsløg i tynde strimler og bland dem i en skål med salaterne. Rør en dressing af grillolie, olivenolie, revet limeskal og limesaft. Dressingen blandes i salaten. Skær det stegte kød i tynde, lange skiver og kom kødet på salaten. Drys med de hakkede peanuts samt skåret frisk mynte og servér retten straks.