4 svinekoteletter uden ben, 2 cm tykke 
Marinade: 
1 spsk frisk ingefær 
2 fed hvidløg 
2 spsk olivenolie 
2 tsk spidskommen 
salt og peber 
1 lime eller citron 
Grøntsags couscous 
2 gulerødder 
4 stilke blegselleri 
1 gul eller rød peberfrugt 
evt. 1 stærk chili 
300 g couscous 
2 spsk olivenolie 
frisk koriander eller bredblade t persille 
Rør marinaden sammen af finthakket igefær og hvidløg, olie, krydderier og saft af en lime eller ½ citron. Hæld marinaden over kødet og vend det. Lad det marinere mindst 15 minutter og højst ½ døgn i køleskab. Grill koteletterne ca. 4 minutter på hver side, ca. 8 minutter i alt. Gulerødder, blegselleri, peberfrugt og evt. chili skæres i små tern. Vandet til couscous koges og grønsagerne koges heri et par minutter før couscous tilsættes og koges - se kogetiden på emballagen. gryden tages af kogepladen og olien røres i. Smag til med salt og peber. Lad det afkøle. Vedservering vendes friskhakket koriander i.