4 tunbøffer 
1 spsk olivenolie 
1 fed hvidløg 
frisk timian 
Pastasalat: 
300 g pasta 
100 g rucola eller andet salat 
200 g cherrytomater 
1 rødløg 
1 bundt forårsløg 
Dressing: 
¼ dl olivenolie, eller mindre 
saft af ½ citron 
1 fed hvidløg 
salt og peber 
Rør en marinade af olivenolie, presset hvidløg og frisk timian. 
Smør marinaden på tunbøfferne og lad dem marinere i ½ time. 
Kog pastaen som angivet på emballagen og afkøl den. 
Skyl salaten og lad den afdryppe. 
Halver cherrytomaterne og skær løget i tern. 
Forårsløgene skæres i strimler. 
Vend ingredienserne til pastasalten med let hånd. 
Rør en dressing af olie, citronsaft, presset hvidløg, salt og peber. 
Hæld dressingen over salaten. 
Grill tunbøfferne i 2-3 min. på hver side og server dem med pastasalaten.