Logo

Chutney med tomat og rød peber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne chutneyer meget hurtig og let at lave, og den er utrolig god til alle slags pølser, fx Lauras hjemmelavede pølsekager.
 
Til 6-8 personer
1 stort løg, groft hakket
1 stor rød peberfrugt, renset for kerner og hakket
15 g smør
1 spsk solsikkeolie
½ tsk paprika
2 spsk demerarasukker
200 g hakkede dåsetomater
1 spsk citronsaft
1 spsk Dijonsennep
1 spsk tomatpure
salt og friskkværnet sort peber
 
Steg løget og den røde peber i smørret og olien i 5 minutter til det bliver blødt.
Kom paprikaen i og steg det i et minut.
Kom 1 spsk af sukkeret i og steg det i 5 minutter mere, mens du rører rundt en gang i mellem, indtil blandingen er blevet karamelliseret.
Rør de øvrige ingredienser i, smag til med salt og peber og lad blandingen simre i 10 minutter.
Chutneyen kan serveres varm eller kold til alle slags grillet kød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.203 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her