Logo

Bagt rabarber med vanilje-tykmælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagt rabarber med vanilje-tykmælk

 

˜Årets bedste opskrifter fås på madABC.dk - prøv selv, Madplaner, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

Til 1 person. Tilberedningstid: 10 min. Bagetid: 20 min. Ikke fryseegnet. Slankeopskrift.

 

#

125 g rabarberstilke

25 g sukrin (eller sukker)

½ vaniljestang

et par skiver frisk ingefær

1 dl tykmælk

citron (øko)

evt. flydende sødemiddel med stevia

 

Skær rabarberne i ca. 7 cm lange stykker og læg dem i et ildfast fad.

Kom sukrin, korn af vaniljestang og ingefær ved.

Dæk fadet med stanniol og kom i en 160 °C varm ovn i 20 minutter.

Brug rabarberne lune eller afkøl dem.

Smag tykmælk til med korn af vaniljestang, reven citronskal og citronsaft og eventuelt lidt flydende stevia.

Server rabarberne med tykmælken.

 

TIPS: Du kan også blende rabarberne, så det bliver som rabarbergrød og derefter blande grøden i et surmælksprodukt.

 

Kalorier: 111 kcal. Protein 5 g (18%) Kulhydrat 11 g (41%) Fedt  4 g (33%) Kostfibre  5 g.

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.764 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her