Logo

Bagt rabarberkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bagt rabarberkage

 

En dejlig hverdagsdessert, som hurtigt er sat i ovnen. Den smager skønt varm eller lun med cremet tilbehør.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Bagetid: 20 min.

 

#

300 g snittede rabarber

75 g sukker

2 tsk majsstivelse

1 tsk fintrevet appelsin- eller citronskal

1 æg

3 spsk sukker

1 dl havregryn

1 dl kokos

 

Tilbehør:

piskefløde eller cremefraiche

*

 

Tænd ovnen på 200 °C.

Vend de snittede rabarber sammen med sukker, majsstivelse og citrusskal, og fordel blandingen i to ovnfaste skåle.

Pisk ægget sammen med sukker, og tilsæt havregryn og kokos.

Fordel dejen over frugten, og sæt skålene i ovnen i ca. 18 min.

Server desserterne varme eller lune med flødeskum eller cremefraiche.

 

Bagt rabarberkage



Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 120 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarbersuppe med vaniljeisEn iskold rabarbersuppe serveret med en kugle vaniljeis, så bliver det ikke meget bedre....
• RabarberkompotI rabarberkompot mødes smagen af sødt og syrligt den skønne aromatiske vanilje, som...
• Lun rabarbertærte med jordbær på mandelbundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BananbådeBananbåde, der er en slags banansalat serveret i bananskælles, marineres i sukker og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os