Logo

Bagt rabarberkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bagt rabarberkage

 

En dejlig hverdagsdessert, som hurtigt er sat i ovnen. Den smager skønt varm eller lun med cremet tilbehør.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Bagetid: 20 min.

 

#

300 g snittede rabarber

75 g sukker

2 tsk majsstivelse

1 tsk fintrevet appelsin- eller citronskal

1 æg

3 spsk sukker

1 dl havregryn

1 dl kokos

 

Tilbehør:

piskefløde eller cremefraiche

*

 

Tænd ovnen på 200 °C.

Vend de snittede rabarber sammen med sukker, majsstivelse og citrusskal, og fordel blandingen i to ovnfaste skåle.

Pisk ægget sammen med sukker, og tilsæt havregryn og kokos.

Fordel dejen over frugten, og sæt skålene i ovnen i ca. 18 min.

Server desserterne varme eller lune med flødeskum eller cremefraiche.

 

Bagt rabarberkage



Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 236 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RabarbertærteRabarbertærte - en kombination af sødt og surt
• Lun rabarbertærte med jordbær på mandelbundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber, faktaOm klargøring, kogning og oxalsyre
• Kræmmerhuse med flødeskum og bærDenne dessert er en pæredansk klassiker: sprøde kræmmerhuse med flødeskum og sommerbær
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os