Logo

Bagt æble med vaniljeyoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bagt æble med vaniljeyoghurt

 

Sund æbledessert/snack med kanel og vaniljeyoghurt - let og meget lækkert

Tilberedningstid: 10 minutter Koge/stegetid: 25 minutter. Ikke fryseegnet. Til 1 person.

 

1 æble

1 tsk sukker eller Sukrin

½ tsk stødt kanel

50 g yoghurt, 1,5%

½ tsk vaniljepulver

*

 

Skyl æblet, skær det over på tværs, fjern stilken og kernehuset.

Bland sukker/sukrin med kanel og drys det over de halve æbler.

Læg alufolie over de halve æbler.

Sæt i ovnen ved 175 °C i 25 min., til æblet er mørt - fjern folien efter de første 15 min.

Rør yoghurt med vaniljepulver og smag eventuelt til med lidt sukker/sukrin.

Spis de varme æblestykker med vaniljeyoghurt.

 

Tips: Prøv også at smage yoghurten til med lidt fintrevet appelsin eller citronskal. Æblet skal helst være sødt, så smager retten bedst.

 

Kalorier

 

88 kcal

Protein

39

(13 %)

Kulhydrat

129

(56 %)

Fedt

39

(31 %)

Kostfibre

29

 


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 445 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Øllebrød med æblesorbetNyd en lækker øllebrød med frisk æblesorbet som dessert
• Æblekage med smuldredejDenne æblekage er lavet på en helt ny måde, nemlig på saftig æblemos. Den er utroligt...
• Marengs med æblemosVirkelig sprød og dejlig marengskage, med æblemos, vaniljeskum og hasselnøddedrys, så er...
• Appelsin muffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!