Logo

Bagt rabarber med vanilje-tykmælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bagt rabarber med vanilje-tykmælk

 

˜Årets bedste opskrifter fås på madABC.dk - prøv selv, Madplaner, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

Til 1 person. Tilberedningstid: 10 min. Bagetid: 20 min. Ikke fryseegnet. Slankeopskrift.

 

#

125 g rabarberstilke

25 g sukrin (eller sukker)

½ vaniljestang

et par skiver frisk ingefær

1 dl tykmælk

citron (øko)

evt. flydende sødemiddel med stevia

 

Skær rabarberne i ca. 7 cm lange stykker og læg dem i et ildfast fad.

Kom sukrin, korn af vaniljestang og ingefær ved.

Dæk fadet med stanniol og kom i en 160 °C varm ovn i 20 minutter.

Brug rabarberne lune eller afkøl dem.

Smag tykmælk til med korn af vaniljestang, reven citronskal og citronsaft og eventuelt lidt flydende stevia.

Server rabarberne med tykmælken.

 

TIPS: Du kan også blende rabarberne, så det bliver som rabarbergrød og derefter blande grøden i et surmælksprodukt.

 

Kalorier: 111 kcal. Protein 5 g (18%) Kulhydrat 11 g (41%) Fedt  4 g (33%) Kostfibre  5 g.

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 


Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 197 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kanelbrød med rabarberArme riddere med syltetøj, er der mange der kender fra deres barndom. Dette er en dejlig...
• RabarbersaftSaften her er skøn med isterninger og postevand eller vin med bobler
• Rabarber surpriseUnder det sprøde og bløde marengslag gemmer sig en sød og let syrlig rabarberkompot på...
• Nem is med mocca cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os