4 svinekoteletter uden ben og fed t, 2 ½-3 cm tykke eller medailloner af svinefilet, 2 ½ cm tykke 
Marinade: 
1 dl vand 
2 spsk salt 
3 spsk citronsaft 
2 tsk tørret timian eller 3-4 kviste frisk timian 
grønsager: 
400 g friske løg 
200 g gulerødder 
250 g små champignon 
Grøntsags marinade 
4 dl hønsebouillon 
2 dl hvidvin 
2 spsk olivenolie 
2 tsk peberkorn 
1 dl kryddereddike 
1 bundt persille 
salt 
Kog bouillon, vin, olie, eddike, persille og krydderier til grønsagsmarinaden i 5 minutter. Si marinaden, hæld den tilbage i gryden, og smag den til med salt. Pil løgene, og skær dem i både. Skræl gulerødderne, og skær dem i stave. Gør svampene i stand, og skær dem i kvarte. Kog løg og gulerødder i 5 minutter i marinaden. 
Tilsæt svampene, og lad det hele koge i endnu 3 minutter under omrøring. Hæld salaten i en skål, afkøl den, og lad den stå i køleskabet til næste dag. 
Kog 1 dl vand, salt, citronsaft og timian sammen til en grillmarinade. Grill koteletterne ca. 5 minutter på hver side. Vend dem 2-3 gange under stegningen, og pensl hver gang med den salte marinade. 
Lun brødene på grillen ved siden af koteletterne. 
Servér de grillede koteletter med de marinerede grønsager og brød.