Logo

Farmerbøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Farmerbøffer

 

Bøfferne kan steges med eller uden fedtkant, du kan skære fedtet af farmerbøffen herover, inden du spiser den.

De fleste kan lide en bøf som har en stegeskorpe udenpå og er lyserød indeni. Hvis bøffen skal se sådan ud på tallerkenen, er det helt nødvendigt, at den har en vis tykkelse. Den skal desuden være fedtmarmoreret, noget som mange forbrugere går uden om, desværre.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min.

 

#

4 farmerbøffer (oksefilet, entrecote, rib eye) min. 2 cm tykke

peber fra kværn

olie til pensling

friske eller tørrede krydderurter

salt

 

1. Dup bøfferne tørre med køkkenrulle.

Snit fedtkanten, så de ikke »krøller«.

Kødet pensles med olie og drysses med peber.

Evt. kan du drysse hakkede, friske krydderurter over eller tørrede, hvis du ikke kan skaffe friske.

 

2. Steg bøfferne, til de er så røde, som du ønsker dem 3-4 min. på hver side alt efter tykkelse.

Drys med salt efter stegningen.

 

3. Til farmerbøffer kan fx serveres groft brød og en sellerisalat med æbler.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.409 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her