4 modne, faste pærer 
2 økologiske citroner 
12 grønne vindruer 
12 blå vindruer 
Smør: 
50 g smør 
¼ økologisk appelsin 
¼ økologisk citron 
Start med at tilberede smørret: 
Skær blødgjort smør i tern og pres saften af ¼ citron og ¼ appelsin. Skær ligeledes lidt tynde strimler skal af begge sydfrugter. Blend smør, skal samt saft et øjeblik til smørret har en passende, cremet konsistens, så det er let at smøre på spiddene. 
Til spiddene: 
Del hver pære i to dele og fjern kernehuset. Del citronerne i kvarter. Start og slut med citronkvarter på hvert spid og fordel pærer og vindruer ind imellem. Forvarm grillen, smør spiddene med det krydrede smør og grill dem 1 minut på hver side. Sigt flormelis over spiddene før servering. 
Tips: Frugtsmørret kan tilberedes i forvejen, men pærer og citroner kan først skæres ud umiddelbart før brug. 
Af frugt kan man fx. vælge ovenstående, men andre frugter kan også være egnede (ananas, æbler, ...)