Logo

Grillspid med kylling, ananas og Peppadew

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillspid med kylling, ananas og Peppadew

2,5 dl ananassaft
Saft fra 3 lime
45 ml olivenolie
25 g farin
1 spsk chilisauce
Salt og friskkværnet peber
3-4 forårsløg, grofthakket
6 kyllingebryst, i tern, ca. 2,5 cm
1 ananas, skrællet og skåret i mundrette stykker
1 glas (400 g) PeppadewTM
Limebåde
Grillspid


Rør ananassaft, limesaft, olivenolie, chilisauce, farin, salt og peber sammen.
Tilsæt forårsløg.
Kom kyllingestykkerne i og bland godt.
Lad kødet marinere ca. 2 timer.
Vend af og til kødet i marinaden.
Træk kød, ananas og Peppadew på spiddene.
Grill 12-15 min., indtil kødet er stegt.
Tag det af varmen og servér sammen med limebåde.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 2.236 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her