Kylling: 
1 kg kyllingebryst 
1 tsk stødt koriander 
2 fed hvidløg 
1 mediu løg 
1 tsk karry 
1 tsk stødt spidskommen 
1 tsk stødt ingefær 
1 tsk salt 
2 spsk sukker 
 ¾ dl olie 
Satay sauce: 
4 tørrede chilipebre 
2 fed hvidløg 
2 lille løg 
1 rød peberfrugt 
 1 dl olie 
200 g saltede peanuts 
½ dl citronsaft 
4 spsk brun farin 
1 tsk salt 
2 bouillonterninger 
3 dl vand 
  
Fjern skind og ben fra kødet og skær det i stykker, ca. 3x4 cm. 
Findel hvidløget i en morter sammen med grofthakkede løg og bland med spidskommen, karry, ingefær og salt. 
Blandingen stødes til en pasta og røres i olien lidt efter lidt. 
Kom kødet i og lad det marinere i 1-2 timer eller længere i køleskabet. Sæt kødet sammen på små spid (bambusspid) og steg dem på grillen, vendes en gang. 
Kødes lægges så tæt på grillen, som det kan uden at brænde, og steges 2-3 min. på hver side. 
Saucen laves således: 
Læg de tørrede chilipebre i blød i lunkent vand i ca. 30 min. 
Blend dem derefter sammen med hvidløg, løg, jordnødder og peberfrugt. Varm olien på en pande, kom nøddemassen i og rist den 5 min. under omrøring. 
Rør citronsaft, sukker, salt samt bouillonterninger (opløst i vandet) i og smag til. 
Saucen skal være stærk og "brændende" i smagen. 
Serveres varm til det grillstegte kød sammen med kogte ris.