Grillspid: 
500 g skinkekød i terninger á 3 cm 
250 g champignon 
12 cocktailpølser 
olie til pensling 
Sauce: 
400 g frisk spinat eller 200 g frossent hel spinat 
25 g smør 
2 tsk salt 
½ tsk peber 
¼ tsk muskatnød 
4 dl cremefraiche 18% 
1 dl ymer 
2 spsk limesaft eller citronsaft 
Spinatsauce: 
Fjern stilken fra den friske spinat og skyl den to gange. 
Spinaten skæres herefter i strimler og svitses i smør med muskatnød, salt og peber. 
Afdryp spinaten, afkøl den og rør den med cremefraiche, ymer og limesaft. 
Grillspid: 
Rens champignon. 
Sæt skinketern, champignon og pølser på spid, pensl med olie og grill ca. 5 min. på hver side ved middel varme, ikke for tæt på gløderne.