
 
Når grillen alligevel er tændt op, så tilbered også
desserten over de varme kul. 
Arbejdstid: 25 min. Grilltid: 10 min. 6 personer. 
 
#
1 stor moden ananas 
 
Romcreme: 
¼ liter piskefløde 
2 spsk flormelis 
½ vaniljestang 
2 spsk hvid eller brun rom 
*
 
SKÆR ananassen over på langs. 
Skær hver halve ananas i tre stykker på langs. 
Læg dem på den varme grill og steg dem, til de er varme og har
et pænt grillmønster på begge skæreflader. 
 
ROMCREME: Pisk fløde, flormelis og vaniljekorn til blødt
skum.
Vend rom i cremen. 
 
ANRET de grillede ananas med romcreme og server. 
Spis desserten med kniv og gaffel. 
 
TIPS: Romcremen er så lækker, at en dobbelt portion måske er
nødvendigt. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin