
 
Lad kødet marinere,
mens du tilbereder kartoffelsalaten og evt. tænder op i grillen. 
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 12 min. Ikke fryse-egnet (Til 2 personer. Er du alene så halver
portionen.) 
 
#
2 kyllingebryster 
1 usprøjtet citron 
1 fed hvidløg 
lidt frisk oregano
eller basilikum 
1-2 tsk sennep 
1-2 tsk honning
eller sirup 
2-3 spsk mayonnaise 
3-4 spsk kvark eller
fromage frais 
3-4 stilke
bladselleri (fintsnittet) 
1 rødløg eller 2
forårsløg (fintsnittet) 
400 g kogte nye
kartofler (skiver/både) 
salatlade 
salt og peber 
*
 
Gnid kyllingekødet
med fintrevet citronskal, knust hvidløg, finthakket oregano eller basilikum
samt salt og peber og lad det trække i køleskabet min. 30 min. 
 
Rør 1-2 spsk
citronsaft sammen med sennep, honning, mayonnaise og kvark/fromage frais og
smag til med salt og peber. 
Vend fintsnittet
bladselleri og rødløg/forårsløg i dressingen og tilsæt kartoflerne skåret i
skiver eller både. 
Steg kødet på en
varm grill, grillpande eller under grillen i ovnen - det skal have 10-12 min. i
alt. 
Server med
kartoffelsalat og grøn salat. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin