
 
Mariner kødet om morgenen, så er denne ret hurtigt sat på
bordet. 
Arbejdstid: 20 min. Marinering: 1-8 timer Koge/stegetid: 15
min. Ikke fryse-egnet. 
2 personer. Er du alene så halver portionen. 
 
#
1-2 fed hvidløg (knust) 
2-3 kviste citrontimian 
½ økologisk citron 
1 spsk olie 
2 kyllingebryster 
1 skalotteløg (fintsnittet) 
1 spsk olie 
250 g grønne bønner (blancherede) 
10 sorte oliven (hakkede) 
salt og peber 
Tilbehør: nye kartofler eller brød 
*
 
Hak hvidløg og timian sammen og tilsæt 1 tsk fintrevet
citronskal, ½ spsk citronsaft, olie, salt og peber. 
Læg kødet i en frysepose og hæld marinaden ved. 
Luk posen tæt og læg den i køleskab i min. 1 time. 
 
Steg kødet på en varm grill eller grillpande i 10-12 min.
vend et par gange undervejs. 
 
Sauter skalotteløg bløde i olie og tilsæt bønner og oliven. 
Sauter under omrøring i 5 min. og smag til med salt og
peber. 
 
Server kylling med bønner og nye kartofler eller brød. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin