Logo

Grillstegt kyllingebryst med kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillstegt kyllingebryst med kartoffelsalat

 

Lad kødet marinere, mens du tilbereder kartoffelsalaten og evt. tænder op i grillen.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 12 min. Ikke fryse-egnet (Til 2 personer. Er du alene så halver portionen.)

 

#

2 kyllingebryster

1 usprøjtet citron

1 fed hvidløg

lidt frisk oregano eller basilikum

1-2 tsk sennep

1-2 tsk honning eller sirup

2-3 spsk mayonnaise

3-4 spsk kvark eller fromage frais

3-4 stilke bladselleri (fintsnittet)

1 rødløg eller 2 forårsløg (fintsnittet)

400 g kogte nye kartofler (skiver/både)

salatlade

salt og peber

*

 

Gnid kyllingekødet med fintrevet citronskal, knust hvidløg, finthakket oregano eller basilikum samt salt og peber og lad det trække i køleskabet min. 30 min.

 

Rør 1-2 spsk citronsaft sammen med sennep, honning, mayonnaise og kvark/fromage frais og smag til med salt og peber.

Vend fintsnittet bladselleri og rødløg/forårsløg i dressingen og tilsæt kartoflerne skåret i skiver eller både.

Steg kødet på en varm grill, grillpande eller under grillen i ovnen - det skal have 10-12 min. i alt.

Server med kartoffelsalat og grøn salat.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.463 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her