
 
Server
påskekyllingen med en frisk og thai-inspireret salat: อร่อยมาก - ลองด้วยตัวคุณเอง   Meget lækkert - prøv selv.
4 personer. Arbejdstid:
30 min. Bagetid: 30 min. 
 
#
8 kyllingeunderlår 
salt og peber 
 
Agurke-gulerodssalat:
3 spsk flydende
honning 
1 tsk salt 
1½ dl eddike 
2 cm frisk ingefær 
1 fed hvidløg 
1 agurk 
3 gulerødder 
1 rødløg 
2-3 forårsløg 
evt. frisk koriander
 
Tilbehør: kogte
jasminris (beregn 1 dl rå ris pr. person) 
*
 
Træk skindet pænt
ind over kødet på lårene, og læg dem i et ovnfast fad. 
Krydr lårene med
salt og peber, og steg dem i ovnen ved 200 °C i ca. 30 min. 
 
Rør honning og salt
ud i eddiken. 
Riv ingefær og
hvidløg fint, og bland det i lagen. 
Skær agurk og
gulerødder i tynde skiver med en skarp skrællekniv. 
Vend grønsagerne i
lagen, og lad dem trække, mens kyllingen steger. 
 
Dryp salaten af i en
sigte lige inden servering, og anret den på et fad. 
Drys fintsnittet
forårsløg og evt. friske korianderblade på toppen. 
Server
kyllingelårene med salat og kogte ris. 
 
TIPS: Du kan også
krydre kyllingelårene med lidt karry eller karrypasta. Rør det op med en smule
olie, og smør det på kyllingeskindet.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin