Logo

Kylling med appelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kylling med appelsin

 

Kyllingekødet er marineret med appelsin og hvidløg før stegning. Vi serverer det med kartofler og grønne bønner, men du kan også nyde kyllingen med spinatris (se opskrift).

Arbejdstid: 25 min. Marinering: min. 1 time Koge/stegetid: 10 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 kyllingebryster

1 fed hvidløg

2 økologiske appelsiner

2 tsk olie

300 g kartofler

250 g grønne bønner

2 dl bouillon

persille

salt og peber

*

 

Pil hvidløgsfeddet og hak det fint.

Vask 1 appelsin og riv skallen fint.

 

Bland hvidløg, appelsinskal, olie, salt og peber og vend kyllingebrysterne deri.

Pak det i en frysepose og læg det i køleskabet et par timer og gerne natten over.

 

Skær skrællen og den hvide hinde af begge appelsiner og skær dem i skiver eller både.

 

Steg kyllingebrysterne på en sliplet-pande ca. 5 min på hver side.

Vend appelsinstykkerne i til sidst.

 

Skræl kartoflerne og skær dem i både.

Skyl og nip bønnerne.

Damp kartofler og bønner i en gryde med bouillon 8-10 min.

 

Anret kylling med kartofler og grønsager og drys med hakket persille.

 

TIPS: Du kan også bruge opskriften til et par tykke kalkunschnitzler.

 

Kylling med appelsin

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 633 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?