Logo

Kylling med asiatisk gulerodssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling med asiatisk gulerodssalat

 

Server påskekyllingen med en frisk og thai-inspireret salat: อร่อยมาก - ลองด้วยตัวคุณเอง   Meget lækkert - prøv selv.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Bagetid: 30 min.

 

#

8 kyllingeunderlår

salt og peber

 

Agurke-gulerodssalat:

3 spsk flydende honning

1 tsk salt

1½ dl eddike

2 cm frisk ingefær

1 fed hvidløg

1 agurk

3 gulerødder

1 rødløg

2-3 forårsløg

evt. frisk koriander

 

Tilbehør: kogte jasminris (beregn 1 dl rå ris pr. person)

*

 

Træk skindet pænt ind over kødet på lårene, og læg dem i et ovnfast fad.

Krydr lårene med salt og peber, og steg dem i ovnen ved 200 °C i ca. 30 min.

 

Rør honning og salt ud i eddiken.

Riv ingefær og hvidløg fint, og bland det i lagen.

Skær agurk og gulerødder i tynde skiver med en skarp skrællekniv.

Vend grønsagerne i lagen, og lad dem trække, mens kyllingen steger.

 

Dryp salaten af i en sigte lige inden servering, og anret den på et fad.

Drys fintsnittet forårsløg og evt. friske korianderblade på toppen.

Server kyllingelårene med salat og kogte ris.

 

TIPS: Du kan også krydre kyllingelårene med lidt karry eller karrypasta. Rør det op med en smule olie, og smør det på kyllingeskindet.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 700 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?