Beregn 1 bovsnitte pr. person 
1 dl oliven- eller majsolie 
1 tsk rosmarin (1 spsk hvis der bruges frisk) 
1 tsk merian (1 spsk hvis der bruges frisk) 
salt og peber 
 
Kartoffelsalat: 
1 kg kogte pillede kartofler 
250 g bælgede ærter 
2 skivede forårsløg 
1 bdt klippet purløg 
 
Dressing: 
2 dl cremefraiche 
1 dl fløde eller mælk 
engelsk sauce 
salt og peber
  
Begynd med at lave kartoffelsalaten: 
Skær kartoflerne i skiver og bland med ærter og forårsløg. 
Rør dressingen sammen, sørg for, den ikke bliver for fast. 
Vend kartoffelblandingen i og drys med klippet purløg øverst.
Bland krydderurterne i olien og pensl bovsnitterne hermed. 
Grill kødskiverne 3-4 minutter på hver side. 
Krydr med salt og peber efter stegningen.