Logo

Vindruerand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 blade husblas
9 dl æblemost (eller mousserende vin)
½ citron (saften)
¼ tsk nelliker, stødt
¼ tsk ingefær, stødt  
500 g vindruer 
   
Husblasen sættes i blød i koldt vand i ca. 10 minutter.
Vindruerne halveres og stenene tages ud.
Kom lidt af æblemosten (vinen) i en skål og varm den forsigtigt op over et vandbad.
Smelt den vredne husblas her i og lad det stå og afkøle lidt.
Den smeltede husblas røres i resten af æblemosten (vinen)

Citronsaft, nelliker og ingefær blandes i.
Rør det forsigtigt sammen.
Smør en randform med lidt olie og hæld lidt af geleen i.
Lad det stå et koldt sted og stivne.
Læg de udstenede druer med buen nedad og kom forsigtigt resten af geleen over.
Stil geleen køligt og lad den stivne, beregn 2–3 timer til det.

Tips: Pynt med druer og andet frugt og server råcreme eller flødeskum til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.915 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
23123-10-2011 09:49:26 Kirsten
Jeg synes der meget tit mangler billeder på jeres opskrifter.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her