Logo

Vindruesalat med ingefærcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg blå - og grønne druer
2 friske figner
½ Marsala dessertvin
50 g chokolade
 
Creme:
2 ½ dl cremefraiche
½ dl flursukker
½ tsk frisk revet ingefær
¼ tsk kardemomme
1 dl piskefløde
Halvér druerne og tag stenene ud.
Skær fignerne i både.
Bland det forsigtigt med vinen og fordel det i portionsglas.
Hak chokoladen groft og drys den over.
 

Creme:
Bland meget forsigtigt flormelis, reven ingefær og kardemomme i creme fraichen.
Pisk fløden til skum og vend den i.
Servér det til druerne.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.458 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?