Logo

Vindruesalat med ingefærcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg blå - og grønne druer
2 friske figner
½ Marsala dessertvin
50 g chokolade
 
Creme:
2 ½ dl cremefraiche
½ dl flursukker
½ tsk frisk revet ingefær
¼ tsk kardemomme
1 dl piskefløde
Halvér druerne og tag stenene ud.
Skær fignerne i både.
Bland det forsigtigt med vinen og fordel det i portionsglas.
Hak chokoladen groft og drys den over.
 

Creme:
Bland meget forsigtigt flormelis, reven ingefær og kardemomme i creme fraichen.
Pisk fløden til skum og vend den i.
Servér det til druerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.016 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvordan holder du ferie i år?








Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her