Logo

Vindruesalat med ingefærcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

½ kg blå - og grønne druer
2 friske figner
½ Marsala dessertvin
50 g chokolade
 
Creme:
2 ½ dl cremefraiche
½ dl flursukker
½ tsk frisk revet ingefær
¼ tsk kardemomme
1 dl piskefløde
Halvér druerne og tag stenene ud.
Skær fignerne i både.
Bland det forsigtigt med vinen og fordel det i portionsglas.
Hak chokoladen groft og drys den over.
 

Creme:
Bland meget forsigtigt flormelis, reven ingefær og kardemomme i creme fraichen.
Pisk fløden til skum og vend den i.
Servér det til druerne.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.410 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æble trifli 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbæris med karamelsauce og valnødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbletærter med vanilleskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble trifli 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!