Logo

Vindruesalat med portvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arbejdstid: 10 min. Trækketid: 2-3 timer Ikke fryse-egnet
(4 personer)

½ kg vindruer
½-1 dl portvin
50 g chokolade
50 g hasselnøddekerner eller mandler
Tilbehør:
flødeskum

Halver vindruerne og tag kernerne ud.
Hæld portvin på og lad dem trække 2-3 timer.
Bland hakket chokolade og nødder eller mandler i druerne og fordel det i portionsglas. Flødeskum serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.982 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her