Logo

Vindruesalat med portvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Arbejdstid: 10 min. Trækketid: 2-3 timer Ikke fryse-egnet
(4 personer)

1/2 kg vindruer
1/2-1 dl portvin
50 g chokolade
50 g hasselnøddekerner eller mandler
Tilbehør:
flødeskum

Halver vindruerne og tag kernerne ud.
Hæld portvin på og lad dem trække 2-3 timer.
Bland hakket chokolade og nødder eller mandler i druerne og fordel det i portionsglas. Flødeskum serveres til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.356 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laksemousse af ØstersølaksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BlodpandekagerBlodpandekager er en gammel sønderjysk egnsret. Pandekagerne serveres ofte en af de første...
• Marinerede brombærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lam i spidskål + Kirsebær-koldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os