Logo

Vindruetærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Arbejdstid: 30 min. Bagetid: ca. 20 min. Ikke fryse-egnet
(4-6 personer)

200 g hvedemel
150 g smør
75 g sukker
2-3 spsk fløde
Fyld:
75 g valnøddekerner
3 æggeblommer
4 spsk sukker
2 spsk appelsinsaft grønne og blå druer
2-3 spsk flydende honning (fx. akaciehonning)
Tilbehør:
evt. cremefraiche eller flødeskum

Findel fedtstoffet i melet og bland sukkeret i.
Tilsæt fløden og saml dejen.
Lad den hvile en halv time.
Rul den ud til en rund plade og beklæd en smurt tærteform hermed.
Hak valnøddekernerne groft.
Pisk æggeblommer og sukker sammen og rør valnødder og appelsinsaft i.
Hæld det på tærtebunden og bag tærten ved 200ºC i 15-20 min.
Del imens druerne i halve og fjern kernerne.
Læg dem på tærtebunden.
Hæld honning på lige inden serveringen.
Kan spises med cremefraiche eller flødeskum, men er også dejlig helt uden.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.473 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hindbær i hybensauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Trifli med sommerbær og yoghurtcremeSlut en dejlig middag af med en skøn dessert - en trifli med sommerbær
• Indbagt pære i pandekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbær i hybensauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os