Logo

Vindruer bagte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Anderledes men let dessert med vindruer, der bages i ovn sammen med sukker, sherry og vanije. Servers med fromage Frais til. Velbekommen.

 

 

500 g vindruer
1 vaniljestang
5 spsk rørsukker
4 spsk tør sherry
225 g fromage frais 0.3%
 
Skyl, halver og udsten vindruerne.
Hak vaniljestangen og 1 spsk af rørsukkeret fint.
Bland det med resten af sukkeret.
Vend blandingen sammen med vindruerne i en skål og stil den tildækket i
køleskabet i ca. 2 timer.
Fordel vindruer, vindruesaft og sherry i 4 ovnfaste skåle (a ca. 2 dl) og bag vindruerne midt i ovnen ca. 10 min. ved 250°C.

Serveres med Fromage Frais over vindruerne og resten i en skål ved siden
af.
Tilsmag evt fromage frais'en med vanilje.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.606 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?