Du er her:
Forside
> Vindrue- og valnøddedessert
Vindrue- og valnøddedessert
Print med billeder
Print uden billeder
(10 personer)
Gelé:
400 g Sekt.
4 g husblas.
50 g sukker.
20 g kakaobønner
Sukkerlage:
1 l vand.
500 g sukker.
Saft af ½ citron.
4 tsk valnødde Eau de-Vie.
60 halve udkernede vindruer
Valnødder Blanc Manger:
100 g mælk.
100 g valnødder.
250 g ymer.
125 g sukker.
375 g flødeskum.
1 blad husblas
Champagneskum:
3 ½ dl Champagne.
2 blade husblas
Gele: Varm halvdelen af Sekt'en op med sukker og tilsæt udblødt husblas.
Rør det godt.
Tilsæt resten af Sekt'en, køl ned og læg kakaobønner i.
Sukkerlage: Bring vand og sukker i kog.
Tilsæt citron og valnødde Eau-de-Vie og køl ned.
Læg vindruerne i lagen og lad trække et døgn.
Blanc Manger: Kog mælken op, tilsæt valnødderne og blend det hele.
Lad trække i 10 minutter og si derefter.
Tilsæt udblødt husblas, sukker og ymer og vend fiødeskum i.
Champagneskum: Lun 4 tsk Champagne og opløs de opblødte husblas.
Hæld resten af Champagnen i.
Hæld lagen i en siffon med 3 gaspatroner.
Anretning: Hæld lidt gelé i bunden af et cocktailglas.
Lav derefter en kant med vindruer.
Hæld gelé over vindruerne.
Tilsæt et tykt lag af Blanc Manger.
Sæt glasset på køl.
Sprøjt Champagneskum på inden servering.
Tweet
Gem i Min Kogebog
Opret din egen Kogebog
Send opskrift til en ven
Feedback
Print med billeder
Print uden billeder
Forrige: Vilde Frugtspid
Næste: Vindruer bagte
Klik på den smiley du vil give denne side
Brugernes vurdering
5,0
(
1
stemmer)
Siden er blevet set 2.140 gange -
Se og skriv kommentarer herunder
.
• Arme Riddere
• Lammemousse
• Blommekage med chantillycreme
• Arme Riddere
Lav en flot hjemmeside
med dine egne opskrifter
Kommentarer og debat mellem læsere
Navn
*
:
E-mail
*
:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar
*
:
Få besked når der kommer en ny kommentar til denne artikel
Modtag nyhedsbrev fra madABC.dk
Vis alle kommentarer...
Vi elsker jeres billeder
❤
×
Min Kogebog
×
Min Kogebog
×
Allerede bruger
E-mail
Password
Glemt password
Ny bruger
E-mail
Password
Gentag password
Navn på bog
Post nr.
Køn
K
M
Fødselsdato
Tlf.
Min Kogebog
×
Du er nu logget ind og siden er tilføjet til din Kogebog
Brugeren eksistere allerede
×
Der er allerede en bruger med det brugernavn.
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Veganer
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
madABC.dk
Til Camilla - Der skal ikke hævemiddel i denne citronroulade.
Camilla
Ingen hævemiddel i citronroulade?
Peter Hansen
En jødekage i Nordjylland er IKKE, som det hævdes her, en snegl af wienerbrød. Den fremstilles af bløddej, altså samme dej som man...
Shc
Det smager rigtig godt. Prøv det.
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?
Ja, de er gode for mig
Nej, de er for svære at holde
Der er ikke nogen der skal blande sig i, hvad jeg skal spise
Jeg kender dem ikke
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...