4 medaljoner af svinefilet 2 ½ cm tykke a ca. 100 g 
1 stor aubergine 
1-2 citroner 
2 spsk olivenolie 
600–800 g nye kartofler 
dild 
 
Grøn sauce: 
ca. 4 dl fromage frais 0.5% eller Fromage Blanc 
1-2 tsk estragon - eller anden dijonsennep 
basilikum 
purløg 
 
Kog kartoflerne.
Skær aubergine i 1 ½-2 cm tykke skiver og læg dem i et fad med saft 
af 1 citron, 1 spsk olie, salt og peber. Vend dem af og til. 
Rør fromage frais med sennep, salt og peber og vend finthakket basilikum 
og purløg i. 
Pensl kødet med 1 spsk olie. Grill kødet 4-5 minutter på hver side. 
Grill aubergineskiverne. 
Servèr kødet med en skive citron, aubergineskiver, grøn sauce og kartofler pyntet med dild.