600 g Napolisteaks, 6-8 stk 
250 g Pasta-spaghetti 
½ dl hakket persille 
salt og peber 
2 peberfrugter (gul & rød) 
1 ½ dl olivenolie 
2 fed hvidløg, knust 
½ dl citronsaft 
¼ dl hakket persille 
Reven citronskal af ¼ citron 
1 grøn chili uden kerner 
salt og peber 
Marinade: 
Pisk/blend ingredienserne til marinaden grundigt sammen (olie, hvidløg, citronsaft). 
Lemon-chili pesto: 
Blend 1 dl af marinaden med persille, reven citronskal, chili samt salt og peber til pestoen grundigt sammen og smag til med salt og peber. 
Napolisteaks: 
Tænd grillen. Pensel kødet med 2 spsk marinade. Lad det trække tildækket 30 min. i køleskab. 
Bland kogt spaghetti skyllet i koldt vand med ½ dl marinade og hakket persille. Smag til med salt og peber. 
Del peberfrugterne i kvarte på langs og fjern kernerne. Grill peberfrugterne på skindsiden til skindet er sort. Kom dem i en plastpose i 5 min.. Træk skindet af, skær peberfrugterne i tynde strimler og vend dem i ¼ dl marinade. 
Grill kødet 1 min. på hver side på en meget varm grill. 
Fordel kødet på tallerkenerne sammen med lidt rucolasalat, dryp med lemon-chili pesto. Server peberfrugt samt pasta til, drys med parmesanost.