Logo

Grillstegte vildsvineribben

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg vildsvineribben

Bland en marinade af:
½ dl kinesisk soya
¾ dl sirup
1 dl citronsaft
¾ dl appelsinsaft
2 fed hvidløg - finthakket
1 tsk reven appelsinskal
1 tsk reven frisk ingefær
½ tsk peber
2 tsk salt

Kog vildsvineribbenene i ca. ½ time og lad dem køle af i vandet.
Tør det afkølede kød godt af og læg det i marinaden i et fad og dæk det til.
Kødet skal helst marinere min. ½ døgn og vendes af og til.
Tag kødet op og lad det dryppe lidt af.
Læg det på grillristen over bradepanden og pensel det med marinaden.
Giv kødet 15 min. på hver side ved 250°C ca. 20 cm. fra grillen og pensl kødet med marinaden flere gange under stegningen.
Du kan selvfølgelig også stege kødet på trækulsgrill.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.339 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her