
 
Prøv at marinere pølser og grønsager, inden de grillsteges.
Vi har rørt en marinade af sennep, honning, soja og chili. 
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20
min. Stegetid: 10 min. 
 
#
350·400 g kødfulde pølser (fx kålpølser) 
2 store skalotteløg 
1 rød peberfrugt 
1 grøn squash 
 
Marinade: 
1 spsk dijonsennep 
1 spsk honning 
1 spsk sojasauce 
1 spsk chilisauce 
 
Tilbehør: 
brød eller kartoffelsalat 
 
PIL skalotteløgene, og skær dem i både. 
Rens peberfrugten, og skær den i både. 
Vask squashen, og skær den i tykke, halve skiver. 
 
PISK marinaden sammen, og vend grønsager og pølser i. 
Lad det trække i køleskabet i mindst 20 min. og gerne et par
timer. 
 
STEG pølser og grønsager på en middelvarm grill i 8-10 min.
vend dem flittigt undervejs. 
 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin