500 g sauté skiver af svinefilet, ½ cm tykke 
Marinade: 
4 spsk soja 
1 spsk honning 
1 spsk sød/stærk chilisauce 
salt og peber 
Salsa: 
2-3 fed hvidløg 
1 løg 
1 spsk syltede jalapenos chili 
2 peberfrugter 
4 modne tomater 
1 citron 
2 modne avocado 
basilikum 
Rør soja med honning, chilisauce, salt og peber. Læg kødet i marinaden og lad det marinere i køleskab mindst 20 minutter - gerne længere, dog højst et døgn. Vend kødet af og til. 
Bland finthakket hvidløg, løg og chili med peberfrugt, tomater i små tern og tilsæt 1 spsk citronsaft. Smag til med salt og peber. Avocadoerne skæres i halve, dryppes med citronsaft og deles som en vifte. 
Pynt med basilikum. 
Tag kødet op af marinaden og grill det ½-1 minut på hver side.