500 g sauté skiver af svinefilet, ½ cm tykke
evt. 4 spid
 
Grove grønsager: 
2 gulerødder
2 pastinakker
2 persillerødder
¼ - ½ selleri
2 løg
 
Marinade: 
2 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
1 kvist rosmarin
 
Tilbehør: 
260 g Brød 
50 g oliventapenade 
50 g tomatpesto eller grøn pesto. 
 Evt. soltørrede tomater og sorte oliven 
samt rosmarinkviste til pynt
        
Skær grønsagerne i skiver på langs ½-1 cm tykke. 
Kog dem i letsaltet vand, til de er knap møre - har bid. 
Kom grønsagerne i et fad og hæld marinaden over.
Grill grønsagerne på en grillpande - gem marinaden. 
Bland olie, knust hvidløg, nåle af rosmarin, salt og peber.
Vend sauté skiverne i resten af marinaden, mens grønsagerne grilles. 
Krydr kødet med salt og peber. 
Grill sauté skiverne 1 minut på hver side ved kraftig varme på en grillpande eller grillen. 
Sæt kødet og grønsagerne på spid.